چطور از مشتری بخواهیم تبلیغ را بازنشر دهد

: چند روش برای درخواست بازنشر تبلیغ به مشتری وجود دارد که بسته به لحن رابطه شما با مشتری و نوع تبلیغ، می‌توانید یکی را انتخاب کنید: **۱. رویکرد تشکر و ارزش‌محور (بهترین حالت):



  نت موج یک سایت نیازمندی های آنلاین است که خریداران و فروشندگان سراسر کشور تبلیغات خود را در آن ثبت می کنند. اگر شما هم محصول یا خدماتی دارید می توانید تبلیغ خود را این سایت درج نمایید. برای شروع از بالا روی دکمه «ثبت آگهی شما» کلیک نمایید.
: چند روش برای درخواست بازنشر تبلیغ به مشتری وجود دارد که بسته به لحن رابطه شما با مشتری و نوع تبلیغ، می‌توانید یکی را انتخاب کنید:

۱. رویکرد تشکر و ارزش‌محور (بهترین حالت):
* پیام: "مشتری گرامی، ما واقعاً خوشحالیم که [نام محصول/خدمت] به کارتان اومده. اگر فکر می‌کنید تجربه شما برای مشتریان دیگر هم مفید هست، بازنشر این تبلیغ یا نوشتن یک نقد کوتاه از تجربه‌تون می‌تونه کمک بزرگی به کسب و کار ما بشه. لطفاً در صورت امکان، ما رو تگ کنید تا واقعا برامون ارزش داره."

۲. رویکرد درخواست مستقیم اما دوستانه:
* پیام: "از اینکه [نام محصول] رو انتخاب کردید سپاسگزاریم! اگر اجازه بدید، می‌خواستیم از شما بخواهیم که این تجربه خوب رو در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید و تبلیغ ما رو بازنشر کنید. ممنون از حمایتتون."

۳. رویکرد مسابقه یا پاداش‌محور (برای تشویق بیشتر):
* پیام: "به مناسبت خرید شما، یک پیشنهاد ویژه داریم! اگر تجربه خریدتون رو در [اینستاگرام/تلگرام] به اشتراک بگذارید و ما رو تگ کنید، برای شما یه کوپن تخفیف ۱۰٪ یا یک هدیه کوچک ارسال می‌کنیم."

نکات کلیدی موفقیت:
* زمان‌بندی: بلافاصله پس از رضایت کامل مشتری (مثلاً بعد از دریافت محصول یا استفاده موفق).
* سادگی: درخواست را خیلی پیچیده نکنید. فقط کافی است «این کار برای ما ارزش دارد».
* ابزار کمک: یک متن پیشنهادی (کپشن) آماده به آن‌ها بدهید تا کپی پیست کنند و کمترین زحمات رو داشته باشند.


 مطالب پیشنهادی از سراسر وب